Programma

11.00 UUR – Aanvang

U wordt rond dit tijdstip verwacht in het Hotel Sofitel Legend The Grand voor ontvangst met koffie.

11.30 UUR – Symposium

Het symposium zal over een actueel onderwerp gaan. Houd de website in de gaten voor nadere informatie.

13.00 UUR – Lunch

Om 13.00 start in de Raadzaal de lunch. Tijdens de gratis lunch zult u samen met een aantal andere studenten aan tafel zitten bij mensen van het bedrijf waarvoor u zich heeft opgegeven. Zo kunt u in een ontspannen sfeer meer te weten komen over het desbetreffende kantoor. Tijdens deze lunch zult u bij twee verschillende kantoren aanschuiven. Hierna wordt u verwacht in een van de aangegeven workshopruimtes.

14.45 UUR – Workshop I

Aan de hand van uw opgegeven voorkeuren, wordt u ingedeeld bij de workshops. Ieder bedrijf heeft de workshop anders ingedeeld. Zo kan er tijdens deze workshop onder meer een casus worden besproken, een kantoorpresentatie worden gegeven of een sollicitatietraining plaats vinden. De bedoeling van de workshop is om een beeld te vormen van het betreffende kantoor, dus vraag er op los!

16.00 UUR – Workshop II

Aansluitend aan uw eerste workshop vindt de tweede workshop plaats van het kantoor waarvoor u bent ingedeeld.

17.00 UUR – Banenmarkt & Borrel

Na de workshops kunt u tijdens de banenmarkt/borrel uw laatste vragen aan de kantoren stellen, onder het genot van een drankje.

Diner

Voor de uitverkorenen, die door de bedrijven op basis van hun CV of tijdens de dag zelf zijn uitgekozen, zal er een afsluitend diner plaatsvinden in de Wethouderskamer. De ideale gelegenheid om de laatste vragen te stellen en misschien wel een stage binnen te koppen.