Workshops

In de volgende zalen zullen de workshops plaatsvinden.

Council Chamber: Dit was de kamer van de burgemeester, toen het Hotel nog het gemeentehuis was.

 

 

Burgomaster Chamber: Deze historische en authentieke kamer is gelegen op de eerste verdieping van het hoofdgebouw en kijkt uit op de typisch Amsterdamse grachten.

 

 

St. Cecilia Chamber: De St. Cecilia kamer is een van de historische zalen die uitzicht biedt op de prachte binnenplaats van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

 

Earl: De Earl kamer heeft een totaal van 27,7 vierkante meter beschikbaar in een vaste boardroom. De Graaf kamer kan gemakkelijk geschikt voor 10 personen.

 

 

Count: De Count kamer heeft een totaal van 38,4 vierkante meter beschikbaar in een vaste boardroomopstelling. De Count kamer biedt gemakkelijk plaats aan 14 gasten.

 

 

Baron: De Baronkamer heeft een vaste boardroom opstelling en is geschikt voor maximaal 14 gasten in deze specifieke stijl.

 

 

Prince: De Prins kamer is een van de top kamers op de eerste verdieping van het Prinsenhof. Deze kamer is voorzien van een uniek ontworpen plafond en is voorzien van alle modern comfort, een elegant design en high-tech Audio Visual.

 

 

 

 

Marquis: De markies kamer is 27,7m┬▓ in een vaste boardroom opstelling. De markies is geschikt voor 10 personen. Van de markies heeft u direct toegang tot de comfortabele Foyer II.

 

 

 

 

The Grand boardroom: Ingetogen elegantie, Franse luxe en modern comfort. De Grand Boardroom is een state of the art vergaderruimte met comfort en de nieuwste technologie, zoals videoconferentie en gebouwd in audio visuele apparatuur.

 

 

 

 

The Grand Duke: Luxe vergaderingen opnieuw gedefinieerd. De imposante ingang van het Prinsenhof, een goed voorbeeld van ‘Art de recevoir’.

 

 

 

 

Lord: De Herenkamer heeft een totaal van 42,5 vierkante meter beschikbaar in een vaste boardroom opstelling. De Herenkamer biedt gemakkelijk plaats aan 16 gasten en heeft een inspirerend kleurenschema van verschillende tinten grijs met kleurrijke accenten.

 

 

 

 

King: Bienvenue Royale. Een geïnspireerde instelling van Franse luxe en elegantie. Deze multifunctionele locatie, ontworpen met een unieke kleurenpalet van wit, licht groen en grijs, met uitzicht op de grachten van Amsterdam

 

 

 

 

Queen: Deze prachtige kamer is ideaal voor seminars en workshops. De koninginnen kamer kijkt uit op de grote binnenplaats en de prachtige gevel.